Rediteljka: Ma kao da je završio Fakultet dramskih umetnosti, toliko se dobro snašao. 😎

Dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović Bogdan Srejović, kako pišu domaći mediji, uplovio je u glumačke vode i u novom filmu Prolećna pesma, dobio jednu epizodnu ulogu. 📺🎬

Bogdan u pomenutom filmu tumači lik košarkaša Peđe. Njegova scena odvija se za šankom kada mu u jednom momentu prilazi Petra, glavna junakinja, čiji lik tumači glumica Mihaela Stamenković.

Na poziv rediteljke Natalije Avramović, Bogdan je prihvatio epizodnu ulogu, a ona ističe kako Cecinog dečka poznaje od ranije.

- Bogdana poznajem iz Prve gimnazije u Kragujevcu, ista smo generacija, samo smo išli u suprotnu smenu. Pošto mi je za ulogu Petrinog bivšeg dečka, nekadašnjeg košarkaša, bio potreban lep muškarac, setila sam se njega. Tražila sam nekog atletske građe, zgodnog, visokog, markantnog... To je Bogdan! Čim sam ga pozvala, prihvatio je. Ispao je pravi drug, hvala mu na tome - izjavila je Natalija za Informer i potom dodala:

- Znala sam da je radio kao maneken i da se lepo slika, ali nisam mogla ni da pretpostavim koliko je talentovan za glumu! Rad s njim je bio lak i predstavljao je veliko zadovoljstvo. Tu scenu je odglumio šmekerski. Ma kao da je završio Fakultet dramskih umetnosti, toliko se dobro snašao.

View this post on Instagram

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

IZVOR: IG / @bogdansrejovic

Natalija već sprema drugi deo filma Prolećna pesma, a kako je za pomenuti medij otkrila, nije isključeno da bi se u njemu ponovo mogao naći Bogdan, ovoga puta u većoj ulozi.

- U drugom delu razradiću temu fatalne ljubavi. Što se mene tiče, dala bih Bogdanu neku veću ulogu, ali ne znam da li bi imao vremena za to. Sada je u vezi sa Cecom Ražnatović i posvećen je njoj. U kontaktu smo, on je sjajan momak.

Film Prolećna pesma dobio je ime po istoimenoj pesmi Desanke Maksimović, a snimljen je za 9 dana na osnovu istinite priče.

Autor: redportal.rs

#bogdan srejović

#ceca

#film

#prolećna pesma

#uloga