Pevač u svojoj knjizi pisao o trojkama koje je imao

Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi Ovo sam ja, koju je nedavno plasirao u prodaju, izneo je mnoge detalje iz svog privatnog života sa kojima javnost nije bila upoznata. Jedna od njih je i veza sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin, kao i odnos koji je imao sa bivšom ženom Sonjom, o čemu više možete čitati u tekstovima ispod:

Lukas je u pomenutoj knjizi govorio o intimnim odnosima, kao i o žurkama koje je pravio kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje. U jednjom delu knjige otkio je da je imao trojku sa majkom i ćerkom, kao i sa dve sestre, kako prenosi Blic.

Bio sam nekoliko puta sa dve sestre, kao i sa majkom i ćerkom. A jednom prilikom sam u Beogradu bio sa advokaticom i njenom prijateljicom iz tužilaštva. Razgaćili se mi, trka po krevetu, noć odavno prošla. Zazvoni telefon. "Gde si?" pita neko. "Na suđenju", odgovorim. "Kakvo suđenje, znaš li ti koliko je sati?", čudi se sagovornik. "Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata", odgovorio sam i spustio slušalicu.

Foto: Instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

O pomenutim Lukasovim žurkama pisao je i Informer.

Svako veče sam priređivao žurke u predsedničkom apartmanu. Alkohol, droga, cigarete i intimni odnosi, naravno. Na žurkama su bile žene svih rasa i boja. Dvanaest raspusnih devojaka i četiri muškarca. Pariz pruđa neviđene mogućnosti onima koji mogu da plate ludovanje. Hotel se orio od muzike, galame, cike, vike. Iz hotela su me izbacili zbog cigareta. Kažu zabranjeno pušenje. Našli su najbezbedniji način da ne bi i oni došli pod ozbiljan udar zakonodavstva
Tamo sam u bahanalije uvlačio i osoblje. Jedna prelepa devojka, koja je nameštala posteljinu, dobila je otkaz jer ju je neko prijavio da je bila na žurci kod ludog Srbina.

Autor: redportal.rs

#aca lukas

#lukas

#ovo sam ja

#seks