Nemam nameru da se pravdam svakodnevno nekom

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je imala veliki koncert u Sokobanji pred nekoliko hiljada fanova. Ovom prilikom je iznenadila sve novom frizurom. Nastupala je u zelenoj haljini, a na glavi je imala kikice.

Tom prilikom se osvrnula i na rodno mesto iz kog potiče.

- Ja i dan danas učim i ponosna sam na svoje Žitorađe i sve ljude tamo. Nikada ne bih mogla da se stidim mesta iz kog potičem. Samo sam još ponosnija zato što sam došla iz malog mesta gde su sjajni i čestiti ljudi, i došla u jedan veliki grad i napravila veliku karijeru na koju sam veoma ponosna - priča Svetlana.

Nakon naslova da se na jednoj proslavi nije javila Đaniju i Ani Bekuti, ovom prilikom prokomentarisala je i te tračeve.

- To nisam nigde demantovala. Svaki dan se nešto piše, da bi ljudi čitali. Pevali smo na jednoj proslavi Đani, Bekuta i ja... Stvarno ne znam ni jednog svog kolegu koji uđe u salu i gleda koga poznaje kako bi se javi svima. Ja se uvek svima lepo i kulturno javim. Ne obazirem se na takve stvari, prosto idem dalje. Pišu danima i da nisam u dobrim odnosima sa Gocom Božinovskom, to su najveće moguće gluposti. Nemam nameru da se pravdam svakodnevno nekom, odlično znam ko sam, to ne remeti moj mir - dodala je Ceca.

IZVOR: YT / RTV Pink Official 

Autor: redportal.rs

#Goca Božinovska

#Svetlana Ceca Ražnatović

#ĐANI