U novom filmu Bond zavodi devojke iz Evrope 😎

Pevačica Nataša Bekvalac do nedavno je boravila na Ibici kako bi snimila spotove za svoje nove pesme, koje će u narednom periodu ugledati svetlost dana, a kako mediji pišu, novosadska barbika je u hotelu, u egzotičnom letovalištu, upoznala britanskog filmskog agenta koji joj je predložio da se prijavi na kasting za novu Bondovu devojku!

- Nata je nedavno na Ibici bila sa sestrama, kako bi snimila spot za novu pesmu. Tamo je igrom slučaja u hotelu upoznala britanskog filmskog agenta, koji joj je predložio da se prijavi za ulogu u jednoj od najpoznatijih filmskih franšiza na svetu - rekao je za Informer izvor blizak pevačici i dodao:

- Britanac joj je otkrio da će u novom filmu Bond zavoditi devojke iz cele Evrope i da će jedna od njih biti sa Balkana. Kada mu je Nata ispričala da se već oprobala kao glumica u serijama Neki novi klinci i Žene sa Dedinja, kao i u predstavi Tajna Crne ruke, on joj je rekao da se obavezno prijavi na kasting u Beogradu. Nije joj obećao ulogu, jer su se za audiciju prijavile i profesionalne glumice, već ju je posavetovao da pruži sve od sebe da baš nju izaberu - dodaje izvor.

Foto: Instagram.com/bekvalceva

Kako pomenuti medij saznaje, pevačica se već prijavila na kasting!

- Nata mu je imejlom poslala biografiju i fotografije i nedavno je dobila odgovor sa datumom i mestom gde će biti održana audicija. On joj je napisao da će, ako uđe u uži izbor, morati da prođe još jedan kasting, koji će biti organizovan krajem godine u Londonu. Objasnio joj je da ta uloga, doduše, neće biti velika, ali bi Nati mogla da bude odskočna daska za inostranu karijeru.

Podsećamo, u medijima se šuška i da sestre Bekvalac snimaju svoj rijaliti, a o ovoj temi više možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs?

#bond

#film

#kasting

#nataša bekvalac

#uloga