Pevačica nedavno održala nastup u Baru 🎤

Pevačica Goca Tržan održala je nastup u Crnoj Gori u Baru, a jedan video-snimak posebno je postao popularan na društvenim mrežama. Na pomenutom snimku pevačica je govorila o bivšem i sadašnjem suprugu. 😅

Kada je reč o bivšem, odnosno o Ivanu Marinkoviću sa kojim je dobila ćerku Lenu, pevačica ga je tokom kraćeg govora opsovala. Naime, Goca je govorila o posvećivanju pesama i tom prilikom kazala:

- Ja nikad nisam posvećivala svoje pesme svojim momcima, bivšim muževima, je**o im pas mater... i tako dalje, i tako bliže - rekla je pevačica i potom dodala:

- Ovo je jedina pesma koju sam posvetila čoveku za kog sam u ovom trenutku udata! Ja sam se sa njim dogovorila da ako se treći put budem udavala u životu, onda ću da se udam za ženu. Ne može da me boli glava! Znaš kakav sam ja frajer, ne možeš da veruješ... Imam m**a neviđena, samo što su ovde gore!

Video: TikTok/@lajlaaki

Podsećamo, Goca Tržan nedavno se venčala i u crkvi za supruga Radomira Rašu Novakovića, a detaljnije o ovoj temi možete pročitati u tekstu isevopod:

Autor: redportal.rs

#bivši muž

#goca tržan

#ivan marinković

#nastup