Oglasio se reper nakon JEZIVOG videa sa svog nasupa

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavili video-snimci na kojima se vidi kako obezbeđenje repera Jale Brata i Bube Korelija baca sa bine mladića iz publike i potom ga udara, o čemu više možete čitati u tekstu ispod, objavljen je i vide-snimak sa nastupa Stefana Đurića Raste na kome takođe jedan muškarac iz obezbeđenja udara mladića u glavu.

Kako se pomenuti snimak brzo proširio društvenim mrežama i u medijima, Rasta se tim povodom oglasio i otkrio da se pomenuta situacija dogodila pre 2 godine na jednom nastupu u Crnoj Gori, te da su momci iz publike bacali oštre predmete na binu, zbog čega je prekinuo koncert i obratio im se.

Rasta se oglasio putem Instagrama, a njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Povodom snimka koji je osvanuo u medijima osećam potrebu, ali i odgovornost, da vam se obratim kako se ne bi širila pogrešna slika u javnosti. Sporna situacija odigrala se pre dve godine na mom koncertu u Podgorici, momci iz publike bacali su oštre predmete na binu, rizikujući da povrede, kako mene, tako i ostale članove benda. Lično sam zaustavio muziku i ukazao na njihovo loše ponašanje. U situacijama kao što je ova, kada su ugroženi izvođači i ceo tim na bini, obezbeđenje je dužno da reaguje. Važno je da napomenem da svaku vrstu nasilja osuđujem, da poštujem svoju publiku, da ih nazivam svojom braćom i sestrama i da su ovakvi incidenti na mojim koncertima retkost.

Foto: Instagram.com/@stefanrasta

Autor: redportal.rs

#nasilje

#nastup

#rasta

#video