Elektrin kompleks

Nakon što je pre nekoliko meseci na svom Instagram nalogu objavio bez cenzure sliku svog polnog organa, reper Buba Koreli ponovo je uspeo da šokira korisnike društvenih mreža.

Naime, reper je najavio novu pesmu i spot, koji je urađen u saradnji sa velikom internacionalnom zvezdom, kako je rekao, i potom dodao da pomenuta numera izlazi u okviru novog albuma koji nosi ime Elektrin kompleks.

Elektrin kompleks je zapravo poremećaj koji se javlja kod devojčica, a zasniva se na seksualnoj privlačnosti koju ćerke osećaju prema očevima u detinjstvu. Takođe, pod ovim terminom u psihologiji se podrazumeva i postojanje osećaja konkurencije prema majkama kod devojčica sa pomenutim poremećajem, zbog osećanja koje imaju prema očevima, kako piše Alo.

- Braćo i sestre ovom slikom želim da najavim da 15.7.2021. u 12 časova pre podne izlazi moja treća pesma i spot sa već najavljenog albuma Elektrin kompleks. Ova pesma je saradnja sa našim bratom Cobijem i još jednom internacionalnom poznatom zvezdom koju ne bih da otkrijem do premijere iste. Samo ću vam reći da je, kako Cobiju, tako i meni bila velika čast sarađivati sa jednom ovakvom veličinom.🐐👏🏻 Šta vi mislite? O kome je reč - napisao je tada Buba Koreli.

View this post on Instagram

A post shared by Cora (@bubacorelli)

IZVOR: IG / @bubacorelli

Autor: redportal.rs

#buba koreli

#elektrin kompleks

#novi album

#poremećaj