Sloba: Stvarno je svetski izgledala promocija, gde god da smo u svetu napravili takvu promociju ne bismo se obrukali. 😎

Pevač Sloba Radanović ovog meseca predstavio je svoj album prvenac, tim povodom ekipa emisije Whatzuuuup razgovarala je sa popularnim pevačem, koji je tokom intervjua otkrio nešto više o albumu, kao i kakvi su mu utisci nakon promocije i objavljivanja novih pesama.

- Ja sam čovek koji uvek uradi onako kako oseća da treba, osećao sam da treba da izbacim album. Imao sam dosta spremnih pesama, nisam znao koju ću pre da izbacim i eto rešio sam da publici poklonim jedan album - rekao je Sloba i otkrio da je ovim potezom ispunio sebi jedan od snova sa početka karijere.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je reč o novim numerama sa albuma, Sloba je otkrio da su reakcije publike prelepe i da je ona najbolje reagovala na balade.

- Ljudi vole od mene da čuju balade, verovarno jer ja to dočaram emotivno i onda tu emociju prenesem na njih. Imamo dve prelepe balade i one su pokupile najlepše reakcije, ali i ostale pesme su stvarno prikupile fenomenalne komentare.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Povodom objavljivanja prvog albuma, Sloba Radanović oganizovao je promociju, a evo kakvi su njegovi utisci nakon pomenutog događaja.

- Ko god je bio oduševio se, stvarno je svetski izgledala promocija, gde god da smo u svetu napravili takvu promociju ne bismo se obrukali.

Ostatak intervjua sa Slobom Radanovićem možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Sloba Radanović

#novi album

#promocija

#red tv

#whatzuuuup