Na društvenim mrežama se pojavio skrinšot na kome starleta navodno traži kuhinjske aparate u zamenu za reklamu na svom Instagramu

Na društvenim mrežama, odnosno na Tviteru i Instagramu, tokom vikenda objavljen je skrinšot na kome se vidi da starleta Stanija Dobrojević navodno traži od jedne prodavnice koja se bavi prodajom kuhinjskih aparata saradnju.

Saradnja bi navodno podrazumevala to da pomenuta prodavnica Staniji pokloni neki od kuhinjskih aparata, a ona bi ih zauzvrat reklamirala na svom Instagram nalogu koji broji preko milion pratilaca.

Kako navodi jedna od korisnica društvenih mreža, skrinšot prepiske navodno je na društvene mreže objavila pomenuta prodavnica, a on se dalje proširio.

- Dobar dan, da li ste zainteresovani za saradnju, da mi poklonite neki aparat za kuhinju (mašina za espreso, mikser, toster), a zauzvrat da vas reklamiran na svom Instagramu, koji broji preko milion pratilaca - napisala je starleta navodno u inboks pomenuoj prodavnici, čiji odgovor je bio "Ne".

Foto: Instagram.com/@_colola_

Na ovu temu oglasila se jedna korisnica društvenih mreža koja je napisala sledeće:

- Zaista me Stanija ne zanima u životu, niti sam ikome ikada pisala ovakve poruke gde nešto tražim.... Ali ovde mi se stav ove prodavnice čini jako neprofesionalan, od samog odgovora do deljenja na storiju.

Kako se može videti na slici izad, ime profila koji je pre pomenute korisnice društvenih mreža objavio stori je @rocksta.rs, što, kako se može videti, jeste profil za prodaju kućnih aparata, no da li je Stanija zaista poslala ovu poruku NE MOŽEMO sa sigurnošću tvrditi.

View this post on Instagram

A post shared by ROCKSTARS™ (@rocksta.rs)

IZVOR: IG / @rocksta.rs

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Stanija Dobrović

#mikser

#saradnja

#toster