Reper ne gubi vreme

Poznati muzičak Vuk Mob nedavno je raskinuo vezu sa verenicom Oliverom Konatar sa kojom ima ćerkicu, a već sada reper je priznao da se okrenuo novim ljubavnim avanturama, iako je u početku demantovao glasine.

- Nije istina da se viđam sa bilo kim, pre toga su me povezivali sa Paulom, sad sa Anjom. U Budvi sam bio samo zbog nastupa. Trudim se da čuvam privatni život van medija, što se više stvari zna pravi se i više problema. O privatnom i emotivnom životu ne želim da pričam, ne vidim materijal ni osnov po kom su mogli da me povežu sa njom. Ima par osoba koje se debelo bave mojim životom, sve gledaju koga sam zapratio na instagramu. Kad budem sa nekim zvanično, to će se znati - rekao je Vuk za Kurir.

Kada je shvatio da ipak neće biti ništa od čuvanja privatnog života daleko od očiju javnosti, priznao je da je uplovio u novu vezu:

- Priznajem, jesmo se upoznali i počeli neki odnos. Ali, rano je za bilo šta ozbiljnije. Još smo u fazi upoznavanja. Niti smo spavali, niti bilo šta. Svideli smo se jedno drugom i sad idemo polako, to je prava istina - izjavio je Vuk.

Foto: Instagram.com/anjarasoviic

Na njegovom Instagram storiju objavljena je misteriozna slika koja je potvrdila da je Vuk ponovo zaljubljen, ovog puta u Anju Rašović.

Foto: Instagram.com/@iamvukmob

pročitajte još

Vuk Mob ima novu devojku

Autor: redportal.rs

#anja rasovic

#nova devojka

#vuk mob