Za nevinost odgovorila ko iz topa

Ovonedeljno Prerano (kome je 11 AM rano) otpočelo je akustik verzijom crnogorske himne, ali i krajiškom izvedbom Žorž i Ignjat su tu. Njima je nakon čitave 3 nedelje, kako oni kažu, u goste došla - Džidžana.

Naime, nakon 5 emisija odlučili su da ugoste BEST OFF, pa je izbor pao na Džidžu. S obzirom na to da je promenila frizuru u odnosu na prethodno gostovanje, zaključili su da je Džidža prvi put u njihovom studiju.

Na nimalo prijatno pitanje, da li je tačno da je Džidža Goca Tržan za sirotinju 🤔, ona je odgovorila da "jeste možda malo".

Džidža je otkrila i da renovira drugi stan, te da prelazi u "butikaše". Žorž i Ignjat su je zamolili da im otkrije kako do 34 godine da imaju 2 stana 🤔:

- Prvi od nasledstva, a drugi od pevanja.

Takođe, plan joj je da otvori i butik, a obećala je da će onda biti sponzor i oblačiti Žorža i Ignjata za potrebe emisije Prerano, jer joj je velika želja da bude deo ovog tima.

U rubrici Old but gold kao glavna tema nametnulo se snimanje za "potrebe privatne video-arhive". Džidža kao vrlo moderna i nelicemerna devojka priznala je da poseduje svoju stručnu kolekciju, iz koje snimke i fotke povremeno šalje na (nama nepoznate iako bismo voleli da saznamo koje) adrese. 🔥🔥

Na pitanje gleda li poruke jačoj polovini odgovorila je da ne gleda namerno, da je zmija ne bi ujela, ali da joj, kao što bi i svakome, "padne pogled" kada on sedi do nje sa telefonom.

Nakon recitacije pesama Đoke Granate, u kojima su se sigurno pronašle sve sponzoruše, i rubrike posvećene lažima Kristijana Golubovića, usledila je a cappella pesme Što se mala uobrazi:

IZVOR: YT / Zorica Brunclik

Na nezaibilazno pitanje o "prvom putu", saznali smo da je Džidža sa 19. godina imala prvi seks. Kad je upisala fakultet, otišla je u kantinu i pitala:

- Ko je nevin ovde?

O blam-navici koju poseduje Džidža nije htela odmah eksplicitno da se izjasni. Između redova smo shvatili da povremeno u javnosti češe guzu, a kako to zaista izgleda (sa nešto preciznijim opisom) možda ćete uskoro doznati, jer su Žorž i Ignjat obećali da će nam dostaviti materijal 😎. Mi čekamo, a ko čeka, taj... ne dočeka (ništa još nije stiglo 🤨).

Autor: redportal.rs

#butik

#džidža

#prerano

#seks

#žoržiignjat