Vuk: Ne kajem se što imamo dete!

Reper Vuk Mob pre izvesnog vremena rastao se sa verenicom Oliverom Konatar sa kojom je ove godine dobio ćerku Teonu. Vest o raskidu potvrdila je Olivera putem Instagrama, a reper je u jednoj emisiji otkrio u kakvom je odnosu sa njom. Nakon raskida Vuku je preminuo otac, što ga je dodatno pogodilo.

pročitajte još

Vuk Mob ima novu devojku

Kako je Vuk Mob sada slobodan, mediji su ga povezivali prvo sa Paulom Hublin, a potom i sa devojkom po imenu Anja, što je on demantovao.

- Nije istina da se viđam sa bilo kim, pre toga su me povezivali sa Paulom, sad sa Anjom. U Budvi sam bio samo zbog nastupa. Trudim se da čuvam privatni život van medija, što se više stvari zna pravi se i više problema. O privatnom i emotivnom životu ne želim da pričam, ne vidim materijal ni osnov po kom su mogli da me povežu sa njom. Ima par osoba koje se debelo bave mojim životom, sve gledaju koga sam zapratio na Instagramu. Kad budem sa nekim zvanično, to će se znati - rekao je Vuk i potom se osvrnuo na odnos sa Oljom i tom prilikom kroz suze otkrio da vode borbu oko starateljstva.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Laž je da sam ja prevario svoju bivšu verenicu. Ona je jedina osoba za koju mogu da kažem da sam joj bio najverniji. Moj i njen odnos ja nikad ne bih iznosio na televiziji. Meni kad se razboleo otac, mnogo toga se promenilo u mom razmišljanju i postao sam druga osoba. Ta serija loših događaja u životu me je naterala na razmišljanje i shvatio sam da Olja i ja nemamo iste poglede na život i ambicije. U životu sam uvek bio optimista dok nisam shvatio u situaciji sa ocem da ne može sve biti dobro. Olivera i ja nemamo kontakt, ne kajem se što imamo dete. Trenutno smo u sporu zbog starateljstva i Tea mi mnogo nedostaje. Ćerkica dosta liči na Olju - rekao je reper, kako prenosi Kurir.

Autor: redportal.rs

#starateljstvo

#veza

#vuk mob i olivera konatar

#ćerka