Priprema pesme za novi album 🎶

Poznati pevač Toni Cetinski proteklog vikenda nastupio je pred publikom u Beogradu, ali je održao i spektakularan koncert u Bajinoj Bašti u okviru 27. Drinske regate, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod:

Za kamere emisije Premijera, Toni je govorio o novim projektima koji su planirani za naredni period, te je otkrio da postoji mogućnost za izdavanje novog albuma. 😎

- Sve vreme smo nešto snimali i skupili dosta pesama, pa napravili selekciju. To je proces, odabraćemo pesme za album, nemamo nikakvu paniku - priča Toni, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Redportal.rs/Redportal.rs

Tokom intervjua pevač je s radošću otkrio da bi u avgustu trebalo da postane deda. Njegov sin Kristijan i njegova izabranica Nina postaće roditelji, a evo i šta je povodom toga rekao Toni:

- Sad se zvanično zna da ću biti deda. Kad sam bio u godinama mog sina, ja sam nešto kasnije postao otac. Ali u pravo vreme. Ja sam hteo to doživeti da mogu biti deda, a da mogu potrčati za svojim unucima. Hteo sam uvek biti mladi deda, tako da moj cilj će se ostvariti u avgustu.

Autor: redportal.rs

#deda

#toni cetinski

#unuci