Dugačak je spisak onih sa kojima je bio, kazao je izvor.

Folk pevačica Ljupka Stević prethodnih dana glavna je tema u skoro svim domaćim medijima, nakon što je svom bivšem izabraniku Dragiši Simiću razlupala dva automobila, posle svega, ona planira i da napiše knjigu.

- Ljupka je počela da se zabavlja sa Simketom kada je imala 25 godina, a njihova ljubav trajala je donedavno. U tih deset godina desilo se svašta između njih, a Ljupka planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog odnosa. Ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji već će izneti i mnoge druge, javnosti nepoznate stvari - ispričao je izvor za Alo.rs i dodao:

- Baš kao što Simke nije bio veran svojoj supruzi sa kojom ima četvoro dece, tako je i Ljupku varao kada god mu se ukazala prilika. Dugačak je spisak onih sa kojima je bio, a na njemu se nalaze imena još nekih poznatih dama. Za sada, ideja joj je da ne otkriva njihove identitete, ali će svaku poznatu damu opisati tako da će svima biti jasno o kome je reč - završio je izvor i dodao da pevačica planira da objavi njihove prepiske ali i zajedničke fotografije.

View this post on Instagram

🖤 Širok ti je Beograd

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

IZVOR: IG / @ljupkastevic

Autor: Red / Alo,rs

#dragiša simić

#ljupka stević