Da li postoje prijateljstva i nakon rijalitija?

Nakon druge sezone Zadruge Višnja Petrović je uspela na estradi da se afirmiše kao pevačica. Dve godine je prošlo od njenog učešća u rijalitiju, a nas je zanimalo da li je među bivšim cimerima stekla neke iskrene prijatelje i sa kim je i dalje u kontaktu.

View this post on Instagram

Nekim se danima do koske zaljubim u sebe. 🤦‍♀️ Je l’ vam se dešava?💥 . . . Makeup: @bojanvukadinov

A post shared by VIŠNJA PETROVIĆ (@visnja_official) on

IZVOR: IG / @visnja_official

- Posle rijalitija sam ostala prijatelj sa Savom i sa Ša. Savo je neko sa kim obožavam da provodim vreme i jako smo bliski prijatelji. Ša je neko ko je prijatelj moje kuće i njegova žena i ja smo jako dobre drugarice. Pored toga, Ša i Ivana su mi jako pomogli na početku karijere - rekla je Višnja za redportal.rs i dodala:
- Kontakt imam sa dosta njih koje smatram kul likovima, ali nismo tako bliski i ne viđamo se često.

Pitali smo bivšu zadrugarku da li se u međuvremenu udaljila od nekih bivših zadrugara i da li može da otkrije razloge zašto je do toga došlo. 

View this post on Instagram

ᴜ ɪɴᴀᴛ ᴋɪšɪ!!!🌧

A post shared by VIŠNJA PETROVIĆ (@visnja_official) on

IZVOR: IG / @visnja_official

- Oni koji su sami prekinuli kontakt sa mnom, razlozi su samo njima poznati. Niti me zanimaju razlozi, niti bih im davala na značaju. Radim punom parom od samog starta karijere, trudim se i borim pošteno i sve što sam postigla za samo godinu dana, postigla sam trudom i uz pomoć kvalitetnih saradnika i prijatelja, pa mogu i da razumem da to nekom smeta - zaključila je Višnja na kraju našeg razgovora.

Autor: redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Sha

#Višnja Petrović

#ZADRUGA

#savo perović