Pevačica otkrila kako reaguje na neke negativne komentare

Ivana Krunić je imala značajnu ulogu u trećoj sezoni Zadruge. Ipak, danas ima onih koji smatraju da pevačica možda nije najbolje "unovčila" popularnost nakon rijalitija. 

Foto: Promo

Za redportal.rs, bivša zadrugarka je otkrila šta misli o takvim kritikama i da li je možda ipak i epidemija virusa korona uticala na to da posle rijalitija ne bude sve onako kako je to možda zamišljala pre Zadruge.

Foto: Promo

– Ljudi kojima to odgovara vole da misle i da pričaju da je to tako. Ne znam ko u ovom periodu može dobro da iskoristi popularnost. Ja nisam neko ko bilo šta u životu postiže preko noći, već velikim trudom, radom i sopstvenim ulaganjima gradim karijeru. Nažalost, sada zbog ovakvih uslova ne može da se radi, ali kada sve ovo prođe moći će da se vide pravi rezultati. Do tada, ja ne stajem sa izbacivanje novih pesama. Za nekoliko dana izlazi moja nova pesma i radujem se što ću je ubrzo prezentovati publici - rekla je bivša zadrugarka za naš portal.

Podsetimo, pre nekoliko dana, Tea Tairović i Ivana su imale razlog da budu srećne. Spot za njihovu duetsku pesmu Brat na brata dostigao je skor od šest miliona pregleda na Youtube.

IZVOR: YT / Ivana Krunić

Autor: redportal.rs

#Ivana Krunić

#ZADRUGA