Tijana Ajfon u Zornjaku otkrila svoje fetiše! 🤯

Mislili ste da jutarnji program ne može da bude seksi? Prevarili ste se, barem kada je reč o nekonvencionalnom jutarnjem programu Zornjak na RED TV-u. Dragan Marinković Maca i Anđela Ašanin danas su se bavili veoma zanimljivom temom – fetiši. Na samom početku, Maca je objasnio sam termin fetiš i koji su najzastupljeniji.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

- Moj fetiš... Imam ih mnogo. Meni su fetiši moje telo, trošenje para i sve na tu temu. Tetovaže, lep život, provod – rekla je Tijana i dodala:

- Meni je fetiš fotošop, uvek moram malo da se "čačnem". Ja makar priznajem.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Iako nije okružena ljudima koji imaju bizarne fetiše, Tijana je u razgovoru sa Macom ispričala kakve poruke je dobijala na Instagramu i šta su najčešći fetiši kod muškaraca koje ona zna.

- Hvala Bogu, nisam okružena takvim ljudima, ali sam doživljavala na Instagramu da mi traže da impošaljem fotku stopala. E to ne razumem, šta sad oni rade sa tom fotkom stopala kad im neko pošalje? Često dobijam takve poruke. Ali muškarcima je kod devojaka često veoma bitna higijena, gledaju u nokte i zube najčešće. A ja kod muškaraca volim dobar parfem, to mi pola posla završi – otkrila je Tijana.

Foto: Redportal.rs/Redportal.rs

Ukoliko niste pogledali današnju emisiju i ovu zanimljivu temu, potražite je na Red Network youtube kanalu, a od ponedeljka „Zornjak“ gledajte u novom terminu: svakog radnog dana od 7 do 9 časova na RED TV-u.

Autor: Redportal.rs

#TIJANA AJFON