Sve sam dala da bih bila tvoja... 🎶

Mlada pevačica Breskvica, kojoj je pravo ime Anđela Ignjatović, podigla je prašinu na društvenim mrežama kada je pre 5 dana objavila prvu pesmu nakon raskida veze sa reperom Vojažem.

Nekadašnji par objavio je nove pesme istoga dana u samo sat vremena razlike, a na osnovu broja pregleda i mesta na Jutjub trendingu, može se reći da je za sada Breskvica uspešnija.

Nakon raskida sa reperom Breskvica se nije oglašavala i nije objavljivala pesme do sada. Ona je nedavno izjavila da je njena nova pesma Srećan put, zapravo odgovor na sva pitanja novinara i pratilaca u vezi sa raskidom, tako da, pažljivo slušajte! 😎

IZVOR: YT / TOXIC MUSIC

- Pesma je odgovor na sva pitanja koja su novinari, a i publika postavljali. To je moja strana priče i moj odgovor, to je to. Dobro sam, ali nisam bila dobro prvi dan kada sam čekala da izađe pesma, bilo mi je loše. Nisam se nadala da će baš biti ovoliki broj pregleda i da će se svugde slušati i biti prva. Nije prošlo ni 24 sata, a pesma je imala preko dva miliona pregleda, to me je stvarno iznenadilo - rekla je mlada pevačica za Toxic TV, prenosi Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#Breskvica

#Vojaž i Breskvica

#raskid

#srećan put