Kristijanova sestra Kristina sinu dala ime po njemu

Ovoga jutra u Kasnom Zornjaku na RED TV-u gostovao je bivši učesnik Zadruge 4 Kristijan Golubović zajedno sa svojom devojkom Kristinom Spalević. Tokom gostovanja u pomenutoj emisiji Kristijan je otkrio da započinje zajednički život sa Kristinom, a prisetio se i perioda kada je bio u zatvoru u Nemačkoj.

Naime, tokom boravka u zatvoru Kristijan je ispričao da je sanjao veoma čudan san!

- Evo, kazaću ti jednu zajebanu priču, možda će izgledati ljudima, kao ovaj je kreten. Sanjam u ćeliji, posle 2 godine i 9 meseci totalne izolacije. Izubijao sam neke stražare i načelnike i dali su mi tešku izolaciju - počinje priču Kristijan i dodaje:

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Sanjam u snu da spavam s rođenom sestrom i da završavam u nju, i ona ujutru kaže meni: "Brate, aj što si sve ovo uradio, ja ću se ubiti, nego kaže, ja sam trudna, ja moram da se ubijem." Ja ludim u sobi, čupam plakar, razbijam kamere, ludim, oni ulaze - nastavlja priču Kristijan i kaže da je u tom trenutku mislio da mu je sestra mrtva, jer nije normalno sanjati tako nešto.

Kada je dobio poziv, na petak 13, i čuo se sa porodicom saznao je da mu se sestra, koja se takođe zove Kristina, porodila i da je sinu dala ime po njemu.

Kristijanovo izlaganje na ovu temu možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#sestra