Starletu ćemo ubuduće viđati sa bujnijim poprsjem 🧐😁

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Tijana Ajfon na Instagram stori objavila je video-snimak na kome se vidi da ima zavoje oko grudi. Naime, Tijana je nedavno bila na operaciji grudi kako bi svoje stare implante u grudima zamenila novim i većim.

Kako izvor blizak Tijani za Alo otkriva, starleti je nove grudi navodno platio njen dečko sa kojim je već izvesno vreme u stabilnoj emotivnoj vezi.

Foto: Instagram.com/@ticamaksimovic

- Tijana je već izvesno vreme u stabilnoj vezi i nikada nije bila srećnija. Veoma je zaljubljena i voljena, a njen partner se trudi da joj ispuni svaku želju - počinje priču pomenuti izvor za Alo i dodaje:

- Prošle nedelje je stare implante zamenila novim, a operaciju u jednoj poznatoj beogradskoj estetskoj klinici platio je njen novi emotivni partner.

Foto: Instagram.com/@ticamaksimovic

- Želela je malo veće grudi u novom prirodnijem obliku, a s tim se složio i njen dečko. Operacija je odrađena u samo jednom danu. Tijana je u kliniku otišla oko 14 sati popodne, a već oko 20 sati uveče bila je kod kuće, gde se odmarala i poštovala pravila oporavka - završava izvor.

Autor: redportal.rs

#TIJANA AJFON

#grudi

#kupus

#operacija

#silikoni