Pevačica otkrila kako vaspitava ćerku i da li je stroga majka 🧐

Pevačica Slađa Alegro pre 3 godine postala je mama. Na svet je donela naslednicu Milu, a nedavno je za medije progovorila čime se vodi prilikom njenog vaspitavanja, kao i da li je stroga mama ili je kod nje uvek sve dozvoljeno. 😁

Kako je rekla, u početku joj je bilo teže da se privikne na novu ulogu, odnosno nove obaveze, iako je zatrudnela u 38 godini. Slađa je otkrila kako vaspitava ćerkicu i da se nije služila priručnicima, ali je slušala savete drugih kada je roditeljstvo u pitanju.

- Sve mi je bilo strano moram da priznam, bez obzira na to što sam sa puno godina dobila ćerku, ali nekako se, kao i za sve u životu, vodim nekim svojim osećajem. Mislim da tada majka nikada ne pogreši. Naravno da sam slušala savete onih starijih i onih koji imaju duže decu od mene, ali ne sad slepo da sam ih pratila. Knjige nisam čitala, to moram da priznam, i mislim da nigde nisam pogrešila. Ali sigurno da svi mi nekad pogrešimo, bilo u ljubavi, bilo u poslu. Mislim da do sada nigde nisam pogrešila. Ona je fina, vaspitana, iako ima samo tri godine, veoma je emotivna, to je povukla na oboje. Ima neku harizmu, energiju, gde god dođe, primećena je - kazala je pevačica za 24 sedam, pa otkrila ko je u njihovoj porodici strog roditelj.

View this post on Instagram

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro)

IZVOR: IG / @sladja.allegro

- Možda sam ja malo stroža. Zorana doživljava kao druga većeg i starijeg, kao Maša i meda. 😁 Da me ne čuje sada. Ja sam tu da podviknem, a kod njega polako. Ona ne sme da bude bezobrazna, da nekoga udari, da namerno nešto loše uradi - zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Podsećamo, Slađa Alegro i Samo Bob nedavno su objavili duet Lepi moj, koji se još uvek nalazi u samom vrhu Jutjub trendinga.

IZVOR: YT / Sharan Concept TV

Autor: redportal.rs

#knjige

#majka

#slađa alegro

#vaspitanje

#ćerka