U novom RED intervjuu Natalija nam otkriva koje su joj najomraženije, a koje omiljene pesme, tajnu svog mladolikog izgleda, šta je najluđe uradila za Sanija, kao i šta novo sprema na privatnom i poslovnom planu 🤩😎

Natalija Ibraimov, devojački Stajić, a umetničkog imena Natalija Trik FX, srpska je pevačica i članica istoimene grupe Trik FX. Na početku karijere je bila plesačica u grupi Đogani Fantastiko, čiji član je bio i Sani Ibraimov. Godine 1993. je upoznala Sanija, koji je tada bio njen koreograf, a ubrzo nastaje dance grupa Trik FX. Sve ostalo je istorija, čiji su deo hitovi koji nikad neće izbledeti, kao što su: Spasi me, Briga me, Da l' sam ti ja, Čiko, čiko, Treća sreća, Do jaja, Manijak i brojni drugi.

U novom RED intervjuu popričali smo upravo sa Natalijom Trik FX i saznali mnoge do sada nepoznate stvari u vezi sa njenim privatnim, ali i poslovnim životom.

Šta bi Natalija sa početka karijere rekla sada Nataliji Trik FX?

Rekla bih: Ženo, gde ti je bila pamet, zašto nisi bila pametnija i radila narodnu muziku jer ovo je Balkan.

Scena iz detinjstva koja ti je ostala duboko urezana u sećanju?

Kad sam prošla na audiciji za muzički tobogan sa pesmom Lipe cvatu i kada mi je nastavnica sastavila bend sa kojim sam posle vežbala, pevala i nastupala.

Tajna tvog mladolikog izgleda?

Uf... Ne pušim, ne pijem, ne drogiram se 😂. Sport i vedar duh, to je najbitnije, nisu bitne godine, bitan je duh, osmeh.
View this post on Instagram

A post shared by TRIK FX Natalija i Sani🎤🎶🎵🎹 (@natalijatrikfxofficial)

IZVOR: IG / natalijatrikfxofficial

Lekcija koju si naučila od sina Dejana?

Da se ne nerviram zbog sitnica.

Ko je tvoj Džoker u rukavu? 🥰

Moj Džoker u rukavu je Sandži.

Crno ili belo? 🖤🤍

Paa iskreno više volim crno. Crno za mene znači elegancija.

Najluđe što si uradila zbog Sanija? 😊

Najluđe što sam uradila za Sandžija je to što sam za njegov rođendan na Majorki ušla u jedan restoran dok je devojka pevala, ukrala sam joj mikrofon i otpevala njegovu omiljenu pesmu I Just Called to say i love you. 💕

IZVOR: YT / daVideo

Mesto kojem se uvek rado vratiš, u stvarnosti ili mislima?

Majorka. 🏝

Navika/gest/rutina tvog supruga Sanija koju najviše voliš?

Što uvek predveče sa mnom pije kafu i što brzo oprašta. 😍

Ko igra najpokvarenije u Zadruzi 4, a ko najpoštenije? Tvoj favorit? 

Najpokvarenije igra Ermina, Janjuš, a najpoštenije mislim niko. Svi su sa nekim taktikama. Nemam favorita, iskreno, malo manje gledam, malo su smorili.
View this post on Instagram

A post shared by TRIK FX Natalija i Sani🎤🎶🎵🎹 (@natalijatrikfxofficial)

IZVOR: IG / natalijatrikfxofficial

Najbolji frajer na estradi? Najgotivnija osoba na estradi?

Najbolji frajer, uf. Iskreno, niti gledam niti komentarišem, niti ljude procenjujem po izgledu. Prvenstveno mora biti duhovit.

Tvoja najomraženija pesma? A omiljena?

Moja najomraženija pesma, uh-uh-uh. Ima ih više: Ribolovac, Avantura i Čiko, čiko 🤣😂, za koju se ispostavilo da mi je bad hit u karijeri. Da je nisam snimila, gadno bih se pokajala, a omiljena Džoker i Manijak. To oslikava moju energiju.

Najskuplja stvar koju si sebi priuštila, a posle se pokajala?

Najskuplja stvar koju sam sebi priuštila je televizor 🤣🤣😁. Obožavam velike televizore. Sećam se da sam 1. put otišla na Kosovo da radim i rekla sam Sandžiju pristajem da idem samo ako od ove gaze mi budeš dao sav novac da kupim Sony TV najveći koji postoji😂😂😂. U to vreme nije bilo puno velikih televizora, a ja sam želela baš taj, a i u to vreme bilo je preopasno ići dole 🤗.

IZVOR: YT / TrikFx Official 

Tvoj fetiš?

Moj fetiš su patike i farmerke. 👟👖

Šta planiraš na poslovnom, a šta na privatnom planu u bliskoj budućnosit?

Na poslovnom planu nova pesma, na privatnom da naučim više taj španski jezik. Obožavam da radim na sebi na svom samopouzdanju, koje mi je malo urušeno zbog cele ove situacije.

Poruka za naše gledaoce, čitaoce i slušaoce? 🤗

Poruka za vaše čitaoce: Brinite o sebi, svom zdravlju. Verujte u sebe, radite na sebi, učinite neko lepo delo gest i više se volite i osmeh na lice 🤗
View this post on Instagram

A post shared by Natalija i Sani ❤ (@trikfxfan)

IZVOR: IG / trikfxfan

Autor: redportal.rs

#RED intervju

#natalija i sani

#natalija trik fx

#red

#trik fx