Influenserka došla da podrži otvaranje lokala svojih prijatelja

Svetski poznata influenserka poreklom iz Srbije Tamara Kalinić nedavno je boravila u Beogradu i pojavila se na otvaranju lokala svojih prijatelja. Ekipa emisije Whatzuuuup našla se na licu mesta i sa influenserkom razgovarala o emotivnom partneru, modi i društvenim mrežama.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Dosta pompe u medijima, kako domaćim, tako i stranim, stvara se zbog Tamarinom emotivnog statusa, odnosno toga što ne želi da prikazuje dečka na društvenim mrežama. Ovom prilikom, Tamara je stala na kraj raznim pričama u vezi sa ovom temom i kazala da izabranika, kao i generalno svoj privatni život, ne želi da prikazuje na društvenim mrežama, ali da bi svakog od nas rado upoznala sa njim, ukoliko bismo se sreli na ulici.

Kada je reč Tamarinom poslu, odnosno modi i društvenim mrežama, influenserka se osvrnula na broj pratilaca sa svog Instagram naloga kojih ima više od milion.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Taj broj nekako ne možete da osetite, ništa vam ne pruža ujutru kada ustanete i kada legnete u krevet uveče, ništa vam ne daje, meni bar ne, meni taj broj ne hrani ego - rekla je Tamara i potom otkrila da se tokom pandemije koronavirusa mnogo više posvetila sebi nego ranije, te da sada posla možda ima i više nego pre korone.

- Ono što me iskreno čini srećnom je to kada se zapitam gde sam to bila ranije, a gde sam sada, i nekako generalno analiziranje sebe - objasnila je influenserka i istakla da je takođe čini srećnom i vreme koje provodi sa prijateljima i dragim osobama.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ceo razgovor sa Tamarom Kalinić možete čuti i pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Instagram

#dečko

#red tv

#tamara kalinić

#whatzuuuup