JE L' OVO FOTKA PRE ILI POSLE? 😅

Iako se Zornjak na RED TV-u uglavnom bavi zabavnim temama, kako bi vam dan počeo vedro i nasmejano, Dragan Marinković Maca se, sa svojim koleginicama Anđelom i Natašom, danas bavio jednom veoma društveno važnom temom. Naime, svedoci smo toga koliko su društvene mreže, a posebno Instagram, dominantne u našim životima: ne možemo otputovati, pojesti ili obući nešto, a da to ne objavimo na Instagramu. Kroz ovu društvenu mrežu serviraju nam se određen način života, oblačenja, ponašanja, a tema dana u Zornjaku bila je: zašto svako jutro kada se probudimo uđemo na Instagram i da li je ova društvena mreža doprinela većem interesovanju za plastične operacije – tema koju je Maca nazvao Nije život Instać.

Foto: Printscreen Red TV

- Mislim da treba živeti svoj život, a ne gledati kako drugi žive. Ako je to uopšte stvaranživot, a ne fejk – zapitao se Maca na početku emisije

Njegove gošće ovog jutra bile su dr Ana Miholjčić, direktorka opšte bolnice Analife, kao i dizajnerka i influenserka Kristina Bartuš. Dr. Miholjčić je na RED TV-u govorila o svom iskustvu sa klijentima koji su došli da promene svoj izgled, i kako se ponašaju prema onima koji imaju nerealne i neadekvatne zahteve.

Foto: Printscreen Red TV

- Svaki ozbiljan lekar, a plastični hirurg je ozbiljan lekar, će uvek reći kada nešto ne treba da se radi, kada nije pametno. Ako vam neki lekar dozvoli da uradite nešto preterano, završite izdeformisani – objasnila je dr Miholjčić.

Sa druge strane, Kristina je imala estetske operacije, uradila je grudi i usta onako kako je želela i potpuno je zadovoljna svojim izgledom, a otkrila je da se često susretala sa ljudima – podjednako i sa ženama i sa muškaricma koji na Instagramu izgledaju potpuno drugačije nego uživo.

Foto: Printscreen Red TV

U toku današnjeg Zornjaka, prikazane su fotografije poznatih ličnosti koje su imale neke estetske zahteve – poput Ivane Nikolić iz benda Hurricane, Senide, Zorane Jovanović, Soraje Vučelić, Sofije Milošević, Maje Berović i Emine Jahović – a dr. Miholjčić je prokomentarisala njihov izgled.

Foto: Printscreen Red TV

- Što se tiče Ivane, rekla bih da je ovo posle izgled za industriju. Ko je ovo? Senida, aha. A šta je pre, a šta posle? – rekla je dr. Miholjčić na šta su se svi u studiju nasmejali, pa nastavila komentarisanje:

Foto: Printscreen Red TV

- Zorannah… Da li su ovo prave fotke ili fotošop? Emina Jahović je sad lepša, ona je operacijom nosa ispravila grešku prirode, nije otišla u krajnost. Što se tiče Soraje, mislim da je prvenstveno smršala i možda je radila topljenje masti u obrazima, pa joj je zato manja glava, a ostale operacije su očigledne. Sofija Milošević je podigla kapke, to je fina operacija, zaseče se u korenu kose, podignu se obrve i iskose se oči, to možebaš lepo da izgleda.

Foto: Printscreen Red TV

Ukoliko ste propustili ovu zanimljivu temu, potražite emisiju na Red Network Jutjub kanalu, a kako ne biste propustili sutrašnju, navijte alarme jer vas nekonvencionani jutarnji program Zornjak očekuje svakog radnog dana od 6 do 8 časova na RED TV-u!

Autor: redportal.rs

#Maja Berovic

#emina

#maca

#operacija

#redtv

#senida

#zorannah

#zornjak