Olja nije krila suze

Olivera Savić-Balašević, supruga preminulog Đorđa Balaševića, priredila je na Paliću teatarsko predstavljanje jedne knjige, u kojoj se prisetila njihovog prvog susreta, ali i poslednjeg čardaša koji joj je izveo pod prozorom. Promocija je protekla veoma emotivno, a Olja nije krila suze.

Olivera je progovorila kako se nosi sa bolom i gde nalazi inspiraciju i povod za smeh:

- Nas dvoje nikada nismo prestali da budemo jedno. Tako smo vaspitani, naučeni smo da lični, emotivni doživljaj držimo u sebi, da ga nosimo sa sobom. Jeste to sve kompleksno, ali to je sada tako. Borim se, moram. Tu su moja deca, moje 2 unuke Simona i Petra.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

- Đole je u svim našim uspomenama i sećanjima, a u svakom njihovom delu su naše priče i naš smeh. Veoma sam ponosna na svoju decu, na njihovo držanje i istrajavanje. Način na koji se oni, sa ogromnim razumevanjem za mene, nose sa našim gubitkom ohrabrujući je i podsticajan - dodaje ona.

- Ono što je sada na ovom četvercu bez kormilara jeste da se nosimo istrajno i postojano u odnosu na ono što je Đoletov legat. Uspomene na njega i naše emocije ne može niko oduzeti - zaključila je Olivera.

Autor: Pink.rs

#Olivera Balašević

#knjiga

#đorđe balašević