Dete sa stanice Zoo

U novom videu koji je objavila na svom kanalu Jelena Krunić govori o najtežim trenucima svog života nakon kraha veze sa njenom velikom ljubavi posle čega je pila lekove i alkohol kako bi pobedila svoju anksioznost i druge strahove.

To joj nije bilo dovoljno.

- Celokupan taj period je bio moje bežanje od realnosti. Prosto moje bežanje od realnosti. I ja znam šta je problem bio nego nisam želela da ga priznam. Sada znam šta je problem i priznajem ga sada vama.

Hrabre priče ne moraju uvek da budu tužne, pa tako ni ovo nije tužna Jelenina priča.

- Nakon mojih poroka što se tiče alkoholizma i tableta, takođe sam jedno vreme probala i narkotike. Sada ćete vi mene da nazivate narkomankom, ovakvom, onakvom, lošim uzorom. Mene to ne zanima, ja se ne stidim tog dela svog života.

Celu Jeleninu ispovest možete poslušati u njenom videu, a mi joj pružamo podršku na ovoj hrabroj ispovesti i želimo da nikada više sebi ne dozvoli da uđe u ovaj loš krug poroka 💖

IZVOR: YT / Jelena Krunic

Jeleni su mnogi ljudi pružili podršku nakon ovog priznanja i poželeli joj sve najbolje u daljem životu.

MI DECA SA STANICE ZOO

Kultna knjiga o narkomaniji Mi deca sa stanice Zoo i danas je jedna od najčitanijih knjiga na ovu temu. Istinita priča o trinaestogodišnjoj Kristijani Felšerinov koja je živela sa svojom majkom i mlađom sestrom u malom stanu na periferiji zapadnog Berlina.

IZVOR: YT / Eloisa Figun

Kristijana je bila zaljubljena u Dejvida Bouvija i sa 13 godina počinje da izlazi po klubovima zapadnog Berlina. Tu je prvi put probala neke vrste droge što ju je odvelo u potpunu zavisnost i velike probleme u životu.

IZVOR: YT / videociety

Nakon mnogo problema i smrti mnogih svojih prijatelja, nakon uništene veze sa svojim dečkom, Kristijana je počela da se leči. Majka ju je poslala na selo nakon čega je 5 godina uspela da ostane "čista". Obolela je od hepatitisa C i ciroze jetre.

U jednom od intervjua izjavila je da ne žali za bilo čim, da nije ništa propustila u životu, ali da nikome ne bi preporučila da ide njenim putem.

Autor: redportal.rs

#droga

#hrabrost

#jelena krunić

#narkomanija

#pobednik

#zavisnost