Pevačica planira da se na albumu prvencu nađe 10 pesama 🎤

Saru Jovanović ekipa emisije Whatzuuup, koja se emituje na RED TV-u, zatekla je na jednom prestoničkom događaju prilikom čega je pevačica otkrila da sprema novitete kada je njena karijera u pitanju. 😎

- Bili smo vredni sve ovo vreme, radimo na novim pesmama, radimo zapravo na novom albumu. To je album prvenac, nekako sam se zasitila singlova. Mislim da je vreme za neku posebnu vrstu sazrevanja u studiju - rekla je pevačica i otkrila jedan detalj o novom albumu:

- Zamislila sam 10 novih pesama pošto mi je to omiljeni broj i videćemo da li ću uspeti u tome - kazala je pevačica i dodala da će Marko Mandić sigurno biti deo ekipe koja će raditi na albumu.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

IZVOR: IG / @sarajoofficial

Sara Jo govorila je i o časovima pevanja koje pohađa. Pevačica je otkrila da na časove ide kod mlade operske pevačice Mine Gligorić, koju je upoznala tokom karantina.

- Strašno mi je da na našim prostorima kada neko čuje da se ide na časove pevanja to se doživljava kao da ta osoba ne zna da peva, a to je otprilike kao kada bi se čudili zašto fudbaler ide na treninge - rekla je Sara Jo.

Sara Jovanović je veliki ljubitelj plesa, a otkrila nam je da mu se tokom karantina posvetila više nego ikada i da uči vrstu plesa hils.

- Ono što je oduvek meni bilo najteže jeste da se nađem na štiklama i prosto poželela sam da odvojim vreme za to - kazala je Sara nadovezavši se na ples koiji je pomenula.

Ceo intervju sa Sarom Jovanović možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#novi album

#pevanje

#sara jo

#časovi