Marko: Luna mi je ispunila najveću životnu želju.

Novopečeni tata Marko Miljković sa nestrpljenjem iščekuje dolazak svoje naslednice Mie i supruge Lune u njihov zajednički stan, koji je, kako je rekao, već spreman i kompletno opremljen. Pored toga, Marko je za medije otkrio da je svima pripremio poklone: doktoru, babici i Luni.

- Ona će dobiti veoma vredan dar kad izađe iz bolnice. Zaslužila je sve što poželi. Spremio sam vredno zlato za doktore, kao i za babicu. Njoj sam namenio i dukat, ali mi ga je prijatelj, kad mi je čestitao Mijino rođenje, polomio - kazao je Marko i dodao da mu je Luna ispunila najveću želju u životu:

Foto: Instagram.com/marko.miljkovic

- Luna mi je ispunila najveću životnu želju. Zbog toga ću joj biti večno zahvalan. I moji roditelji, koji imaju dve unuke od moje sestre, godinama čekaju da im sin podari naslednika. Odavno sam spreman da budem otac i da menjam pelene - priča srećni tata i otkriva na koga malena Mia liči:

- Jedva čekam da zagrlim tu malu krofnicu! Kažu da liči na mene, ne samo izgledom, već i karakterom. Rodila se tačno kad joj je bio termin. I ja sam takav, precizan. Kad kažem da će nešto da bude tog i tog datuma, tako mora da bude - kazao je Miljković za Informer.

Malena Mia imaće svoju sobu, a za njen dolazak već je sve spremno!

- Bebica ima svoju sobu, koja je skroz sređena. Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica, sedište za kola… Imamo i garderobu za narednih godinu dana. Treba samo da dođu kući i da zajedno uživamo - iskreno je rekao Marko Miljković.

Foto: Instagram.com/@luna_djogani

Autor: undefined

#Luna Đogani

#dolazak

#marko miljković

#mia

#stan

#ćerka