Ivana seli svoj salon na novu lokaciju 🧐

Već je poznato da je bivša supruga Nenad Aleksića Ša Ivana rešila da svoj salon prebaci na novu lokaciju nakon razvoda od repera. Ivana je kroz objavu na Instagramu obavestila svoje pratioce da se salon seli, te da joj je potrebno pojačanje jer planira da širi biznis. 😎

Kako piše Objektiv, Ivana će navodno proširiti usluge svog salona i udružiti se sa snajkom Lepe Brene Sandrom Miljaković, koja je njena veoma dobra prijateljica, i bavi se šminkanjem.

- Ivani je nakon razvoda sa Ša pripalo pola imovine koju je stekla u braku sa reperom, pa želi da novac uloži u biznis. Pošto se druži sa Sandrom došla je na ideju da se udruže. Za sada je ideja da naprave luksuzni salon, koji pruža usluge frizera, šminkera, masažu, depilaciju, manikir i pedikir. Njih dve se odlično kapiraju i najbolje su drugarice, a posebno su se zbližile kada je Ivana prolazila agoniju sa bivšim mužem. Sandra je stalno bila uz nju, dizala je psihički i izvlačila je iz kuće kada je Ivana pokušavala da se sakrije od sveta. I sada posle razvoda se ne odvaja od nje, pa je tako nedavno vodila na otvaranje splava Viktora Živojinovića, kom su pristutvovali Brena i Boba. Ideja o otvaranju zajedničkog salona dopada se i Viktoru, jer on zna da je Ivana izuzetno vredna devojka. Naravno, Brena bi im dosta pomogla sa svojim stavom i uticajem, ona bi im bila zaštitno lice salona. Brena se inače ne meša u Sandrin posao, ali je uvek tu da da savete - rekao je izvor Objektiva.

Foto: Instagram.com/@_ivv

- Ivana nije imala želju da se sveti bivšem mužu, već su sve sporazumno rešili. Ona već ima svoj salon lepote, ali pošto se on nalazi blizu stana gde je živela sa Nenadom, Sandra i ona traže novu lokaciju. Ne želi više ni da ga sretne, niti da radi u njegovoj blizini - otkriva izvor.

Foto: Instagram.com/@_ivv_

Autor: redportal.rs

#Sandra Miljković

#biznis

#ivana aleksić

#salon