Nabrojala kolege sa kojima uživa da radi 😎

Mlada glumica Dragana Mićalović govorila je za kamere RED TV-a i emisiju Whatzuuuup. Ona se nedavno našla na modnoj reviji brenda Steven Dockman iza koga stoji reper Cvija. Glumica je istakla da joj se dopao događaj, te da je baš u njihovom fazonu, a na reviji imala je priliku da prošeta pistom i ponese jedan od novih modela pomenutog brenda.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je reč o karijeri, Dragana je gledaocima otkrila kakvu ulogu priželjkuje u narednom periodu:

- Volela bih nešto što zahteva neku spremnost. Nešto što bi me odvelo u neki sport - rekla je Dragana i dodala da više iskustva ima u snimanju serija, te da je njihovo snimanje mnogo drugačije i življe nego snimanje filmova. Glumica se pisetila i svoje prve uloge u seriji Priđi bliže i podelila sa nama da je tada imala manju tremu nego danas.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je reč o ulogama koje nikako ne bi prihvatila, Dragana Mićalović otkrila nam je da bi odbila onu u kojoj se ne bi osećala prijatno i dobro.

- Volim da radim sa Pavlom Jerinićem, sa Stojanom, sa Stevanom Pialetom, Dušanom Matejićem - nabrojala je glumica i kazala kako izgleda jedan njen dan kada nije na setu:

- Uglavnom sam onda tada na Akademiji, studiram. Pošto još uvek nisam završila fakultet, tako da sam sad i student i radnik. 😄

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ceo intervju sa Draganom Mićalović možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#dragana mićalović

#film

#red tv

#serija

#uloga

#whatzuuuup