Na događaj došli sa ćerkom Stormi 💞

Kajli Džener i Trevis Skot su se pojavili sinoć sa svojom ćerkom Stormi na 72. godišnjem Parsons Benefit-u, čiji je domaćin bila The New School u Njujorku, gde je Skot počastvovan uz nekolicinu kreativaca.

Oni su zajedno pozirali na crvenom tepihu. Ovom prilikom on je nosio tamno odelo sa dvorednim kopčanjem, i 2 velike ogrlice. Kajli je nosila zelenu usku haljinu sa prozirnim rukavicama.

Stormi je stajala uz njih u haljini boje uglja i patikama.

- Trevis i Kajli su bili veoma dragi i slatki zajedno. Držali su se za ruke i činilo se da su se potpuno vratili - rekao je izvor Pipl magazona.

Skot je u jednom trenutku stavio Stormija u krilo, a izvor dodaje da je Skot pokazivao izvesnu ljubav prema Džener i tokom njegovog govora rekao:

Foto: Instagram.com/kyliejenner

- Ženo, toliko te volim.

Skotu je na događaju uručena nagrada Parsons Table.

- Veoma sam uzbuđen što sam primio ovu nagradu od The New School i zahvalan sam što sam deo ove grupe inovatora. Uvek sam se trudio da spojim modu, tehnologiju i umetnost u sve što radim. Sve je to povezano i prirodno je proširenje mog rada. Nikada za mene nije bilo reči o određenim brendovima ili etiketama. Radi se o viziji. Radi se o pravljenju svojih stvari, gledate šta je tamo i nikada ne pravite kompromise.

Nakon zabave, Kajli je podelila fotografiju na svom Instagram nalogu njih dvoje uz opis:

- 24 sata u Njujorku.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

IZVOR: IG / kyliejenner

Autor: redportal.rs

#kajli džener

#stormi

#trevis skot