Slavlje će biti u vili na Dedinju 🎉🎊

Ceca Ražnatović obeležava svoj 48. rođendan u velelepnoj vili na Dedinju. Ovom prilikom je rešila da okupi najbliže prijatelje i drage ljude, a nema sumnje da će ovo biti još jedna luda žurka.

Foto: Pink.rs/M. MIJATOVIĆ

Zvanice su već počele da pristižu, a nešto posle 20 časova i 30 minuta među prvima se pojavima modna kreatorka Marijana Mateus. Ona je sa osmehom na licu pozirala pripadnicima sedme sile, a Ceci je donela ogroman buket belog cveća.

Foto: Pink.rs/M. MIJATOVIĆ

Nakon nje, na slavlju su se pojavili pevačica Viki Miljković sa suprugom Tašketom. Ona je, inače, uvek viđena na Cecinim slavljima, a poznato je da njih 2 nisu samo koleginice i prijateljice, već i kume. Oni su isto doneli veliki buket cveća.

- Za žurku sam uvek spremna. Ona je uvek sjajan organizator svega. Ceci pre svega želim dobro zdravlje, da bude srećna, zaljubljena i još jača. Ona je uvek mladolika, to je ta južna pruga - rekla je Viki Miljković.

Foto: Pink.rs/M. MIJATOVIĆ

A bez buketa cveća nisu bili ni popularni pevač Saša Matić i njegova supruga. I njih dvoje su nasmejani i raspoloženi stigli na Cecino slavlje.

Foto: Pink.rs/M. MIJATOVIĆ

Autor: Pink.rs

#ROĐENDAN

#Svetlana Ceca Ražnatović

#ceca

#gosti