Pevačica otkrila da li je uzela Danijelovo prezime 💍

Pevačica Ana Sević pre dve nedelje stala je na ludi kamen drugi put. Danijel Nedeljković i Ana venčali su se u tajnosti u crkvi i opštini na imanju Danijelovih roditelja u Šapcu, kako je pevačica otkrila za medije.

Pored venčanja, popularni par je istog dana krstio i svoju ćerku Senu, koju su dobili u decembru mesecu prošle godine.

Takođe, Ana je otkrila da će za medije ubuduće i dalje ostati Sević, iako je uzela suprugovo prezime - Nedeljković.

- Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca pre dve nedelje, pred matičarem i u crkvi. Uzela sam Danielovo prezime. Za medije sam i dalje Ana Sević, ali za ostale - gospođa Nedeljković - otkrila je pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

IZVOR: IG / @anasevicofficial

Venčanje je bilo rezervisano samo za najbližu porodicu i prijatelje, pa tako ni bivši muž pevačice Darko Lazić, nije znao ništa o ceremoniji.

- Okupili smo svega dvadesetak ljudi. Nismo pravili nikakvu žurku, već ručak i sve je bilo skromno i veoma emotivno. Kada smo izgovorili "da", zgazila sam Daniela, kako običaji nalažu. Bože zdravlja, pravićemo veliko slavlje kada prođe korona.

- Krili smo od svih, tako da ni Darko nije znao za to. Rekli smo samo mojoj i Danielovoj porodici - rekla je Ana, prenosi Informer.

Ana Sević ni na Instagramu nije želela previše da otkriva o tajnom venčanju, te je objavila samo jednu fotografiju na kojoj se vidi da je na poseban dan nosila kratku belu haljinu, dok je bidermajer bio napravljen od božura.

View this post on Instagram

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

IZVOR: IG / @anasevicofficial

Autor: redportal.rs

#ana sević

#danijel nedeljković

#krštenje

#venčanje