Nova pesma stiže kroz nekoliko dana 🧐

Saška i Ilija posetili su nedavno održanu reviju brenda Steven Dockman iza koga stoji popularni domaći reper Cvija. On je za emisiju Whatzuuuup i gledaoce RED TV-a otkrio sve o pomenutom brendu, reviji, a govorio je i o muzičkoj karijeri. 🎶

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Cvija je brend Steven Dockman osnovao pre oko 4 godine. Kako je priređena samo jedna revija ovog brenda, reper je otkrio da je čekao popuštanje mera kako bi mogao da predstavi novi proizvod u ponudi. U pitanju su Steven Dockman patike, a prvi napravljen par nosio je lično Cvija.

Na događaju se pojavilo pregršt poznatih ličnosti, među kojima su se našli i Teodora Džehverović i njen dečko Nino Čelebić, Vesna i Đole Đogani, Ivana Dudić, Ivica Dačić...

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kako je reper kazao, revija je organizovana za svega par dana, a u narednom periodu biće još većih iznenađenja kada je Cvijin brend u pitanju.

- Pratim mnogo stranih kreatora i brendova, ali ono što mi najviše volimo... Ne mogu da kažem da nemamo nekoga na koga se ugledamo, tu je dosta stranih kreatora koji su strava trenutno - odgovorio je Cvija na Saškino pitanje gde pronalazi inspiraciju za svoje modele.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je muzika u pitanju, reper je najavio novu pesmu koja će nositi ime Za volanom, a slušaćemo je za 7 do 10 dana, prema Cvijinim rečima. Takođe, u septembru ili oktorbru od Cvije i Edite možemo očekivati duet, ali reper nije želeo detaljnije da priča o numeri, jer još uvek ništa nije dogovoreno.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kadrove sa revije Steven Dockman možete pogledti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#PESME

#cvija

#red tv

#revija

#steven dockman

#whatzuuuup