Ako je do mene, što mi se ne vraćaš? Što mi se ne javljaš? Lako ću, ako je do mene... 🎶

Danas, 11. juna, navršava se 10 godina od smrti pevača Darka Radovanovića. Darko je poginuo 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je doživeo na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu.

Pevač je iza sebe ostavio ćerku Laru, ženu Maju, roditelje Stanu i Vidoja i pesme koje se i dan-danas slušaju. Među njima se nalaze numere Vreme da se rastaje, Dukat, Tako ide, duet sa Ivanom Selakov Ako je do mene...

IZVOR: YT / IvanaSelakovVIPPER

Darkova majka Stana govorila je za Pink.rs gde se prisetila poslednjeg puta kada je svog sina videla živog. 😥

- Poslednji put smo ga videli pred njegovu samu pogibiju. Dolazio je pošto je trebalo da snima pesmu sa Banetom Opačićem, tada je došao kod nas da nam pusti pesmu. Posle toga, on je trebalo da gostuje u Kruševcu, to je bila subota 11. jun. Čuli smo se tada, to se desilo te večeri, a to jutro je gostovao na Pinku. Pričali smo o tom gostovanju, otac mu je uvek imao neku primedbu na te intervjue koje je davao. Tog jutra kad smo se čuli, njegov otac nije imao njednu primedbu. Rekao nam je da ide do stana u Mitrovici da se odmori, a Maja i Lara su išle na neku svadbu. On je tada trebalo da peva u Kruševcu i pogunuo je dan pre Larinog rođendana. Ona je tada imala 3 godine. Mi smo se tada spremali, moj suprug, ja i naše dve unuke koje čuvamo, sve smo pripremili za rođendan i uveče u 21 čas smo čuli šta se našem Darku desilo. To nas je unazadilo i pokosilo - rekla je za pevačeva majka.

Autor: redportal.rs

#Godišnjica

#SMRT

#ako je do mene

#darko radovanović

#pevač