Reper otkrio kako će vaspitavati ćerku

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, u martu mesecu ove godine postao je otac. Reper često na Instagram nalogu objavjuje slike sa svojom naslednicom Teonom, kao i sa svojom izabranicom Oliverom Konatar, a nedavno je govorio kako će ćerku vaspitavati kada odraste.

Naime, Vuk Mob rekao je da ne mari za markirane stvari i da se oblači onako kako mu se dopada i tom prilikom dodao da će ćerku vaspitavati u dom duhu.

- Za 3.000 dinara ceo komplet, patike 4000... Ja ne bolujem od tih stvari, mene to ne interesuje, nosim šta mi se nosi. Znaš ono, nije bitno šta nosiš, nego kako nosiš. Meni je moje obezbeđenje reklo da sam lep, tako da ja mislim da sam lep danas - rekao je Vuk Mob.

- Teona neće nositi markirano, ja sam vaspitan da novac nije sve u životu, biće i ona tako vaspitana. Ako krene tim putem, makaze pa ću da joj isečem sve te markirane stvari, pa ću da joj kažem: "Sad na pijacu da kupuješ, prvo ćeš da zaradiš, pa da kupiš za sebe - zaključuje Vuk Mob u emisiji Premijera, prenosi Pink.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

IZVOR: IG / @iamvukmob

Autor: redportal.rs

#odeća

#teona

#vaspitanje

#vuk mob

#ćerka