Evo šta misli o Tarinoj muzičkoj karijeri 🧐

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov nalazi se pod budnim okom javnosti nakon što je otpočela vezu sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša. Tara je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija, a potez njenog dečka iznenadio je sve tokom jučerašnjeg dana. Naime, Ša je odlučio da potpiše da preuzima Tarinu kaznu na sebe, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod:

Pevačica Irma Sejranić prokomentarisala je za portal IDJ postupke bivše zadrugarke ne tako lepim rečima.

- Tara mi je najveći krindž koji postoji. Ona mi je sramota za ženski rod, nažalost. Mlada je, nije još dovoljno sazrela da bi mogla da uvidi neke svoje greške - počela je pevačica, pa dodala: 

- Međutim, vidim da nema ni neke prave savetnike. Dosadašnji je samo motivišu na loše i to joj nisu pravi prijatelji. Ni ona sama ne zna šta je okej za njen život, za nju kao ličnost i za ono kako će se prezentovati javnosti.

Irma je govorila i o muzičkoj karijeri Tare Simov, s obzirom na to da Tara već ima snimljenu pesmu i želi da se bavi muzikom.

- Neko iz blama svašta napravi, a stvarno fakat jeste tako. To je diskutabilno pitanje, ali za mene je ona trenutno najveći blam od njenog ponašanja, pa na dalje - objasnila je pevačica, prenosi Blic.

View this post on Instagram

A post shared by IRMA SEJRANIĆ (@irmasejranic.official)

IZVOR: IG / @irmasejranic.official

Autor: redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#ZADRUGA

#irma sejranić

#pevačica