Pevačica više ne odgovara na pitanja o operaciji nosa 😅

Pevačica Milica Todorović pre nekoliko meseci uradila je operaciju nosa u Turskoj i pravo sa intervencije pojavila se u jednoj emisiji, gde je otkrila sve o pomenutom zahvatu. 👃

Međutim, iako je otkrila da je nos operisala iz zdravstvenih razloga, pevačica i dalje dobija ista pitanja oko intervencije što sada jako ume da je iznervira, pa je poručila da je novinari više nikada ne pitaju za nos:

- Apsurdno je da se vidi neka promena na tvom licu i kao: "a da si radila možda nešto od estetskih korekcija?", a ti kažeš: "Ja? Pobogu!" Mislim, to je stvarno apsurdno, tako da, možda se vidi neka razlika i treba da se vidi, jer je mislim polomljena ta kost što se devijacije tiče, ali meni nije bila devijacija toliki problem, opet se ponavljam, što me to izluđuje me, ljudi! Nemoj da ste me više ikad pitali nešto za nos, jer sam 500 puta rekla da sam nos operisala iz zdravstvenih razloga, jer sam prskala kapi koje su mi uništile sluzokožu i to je to - rekla je Milica, prenosi Kurir.

Na društvenim mrežama kruži pevačicina fotografija na kojoj se vidi joj se nakon intervencija na nosu stvaraju sitniji nabori.

View this post on Instagram

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

IZVOR: IG / @srbija_showbizz

Autor: redportal.rs

#milica todorović

#nos

#operacija