Otkrila da li će biti dueta sa Anastasijom

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je za portal 24 sedam govorila o svojoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, novom albumu, koncertu, ali i dokumentarnom filmu koji bi volela da snimi jednog dana.

Naime, Ceca je otkrila da još uvek nema pripremljen album, te se još uvek veliki koncert ne može očekivati i potom otkrila da trenutno nema u planu duet sa ćerkom Anastasijom, koja je nedavno objavila 2 nove pesme.

Ceca i Bogdan su već mesecima zajedno, a pevačica ne krije da uživa sa njim svakoga dana.

- Ljubav vam se desila u doba korone. Koliko je to pomoglo da se više posvetite partneru?

– Nema veze da li je korona ili ne, ne gledam na to na taj način. Oboje smo posvećeni jedno drugom i u tome uživamo svakog dana. Svako od nas ima svoje obaveze, a kada završimo sve sastanke, budemo zajedno - rekla je pevačica i potom prokomentarisala vest da Aca Lukas piše knjigu i snima seriju:

- Kada budem čula šta je sve osmislio, onda ću moći da komentarišem. Zasada još ništa ne znam - kratko je rekla Ceca i dodala da bi vodelila da jednog dana snimi dokumentarni film o svom životu.

- Jednog dana možda napravim dokumentarac o svom životu. Ali o tome je veoma rano da pričamo. Nekako imam utisak da na filmu sve može mnogo bolje da se dočara. Za to još ima vremena, a važno je i da za to imate velike pripreme, kako bi proizvod na kraju bio dobar.

View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

IZVOR: IG / @cecaraznatovic

Autor: redportal.rs

#aca lukas

#bogdan srejović

#ceca

#film

#veza