Pevačica se sa progoniteljem našla na sudu ove godine

Pevačica Nina Badrić u intervjuu koji je nedavno dala za hrvatski Jutarnji list govorila je o načinu na koji je provela period karantina, ali i kako se izborila sa čovekom koji ju je pratio 2 godine.

Naime, reč je o starijem čoveku, penzioneru, koji je uhodio pevačicu do te mere da je na svom automobilu pronašla uređaj za praćenje.

- Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelim gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželela - rekla je pevačica koja se sa svojim progoniteljem našla na sudu u aplrilu mesecu ove godine.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

IZVOR: IG / @badrich

Nina Badrić suočila se i sa koronavirusom i za pomenuti list otkrila kako se tada osećala, te da je tokom pandemije postala vegeterijanka.

- Imala sam koronu i uspela sam da je pobedim. Zahvalna sam BIsogu što su simptomi bili blagi, te sam osetila tek kao malo težu prehladu. No poznajem mnogo ljudi koji su jako teško prošli kroz sve, a neki od njih su nažalost izgubili bitku. Postala sam vegetarijanka - rekla je pevačica za Jutarnji, prenosi Objektiv.

Autor: redportal.rs

#Nina Badrić

#ispovest

#pevačica

#praćenje

#progonitelj