Tetka Ilda zapevala mladencima i gostima 😍

Luka Adžić, mladi fudbaler i unuk pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, danas je stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Aleksandrom Ličinom! Venčanje je organizovano u velikoj tajnosti u Vojvodini, a Pink.rs ekskluzivno donosi detalje!

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Mladenci, inače, očekuju svoje prvo dete, što su objavili pre nekoliko meseci, tako da je bio pravi trenutak da se jedno drugom zavetuju na večnu ljubav.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Iako za mali krug ljudi, na Paliću u vinariji Zvonko Bogdan, gde je organizovana proslava, sve je prštalo od luksuza, a mladencima je ispunjena svaka želja da prostor bude gala dekorisan. Venčanju i proslavi prisustvovali su Lukina majka Sanela, tetka Ilda i baka Goca Šaulić, a svima je bilo jako teško što Šaban nije danas sa njima.

Luka i Aleksandra nisu skrivali sreću zbog toga što su se venčali, a sada ih očekuje najvažnija uloga u životu, jer broje sitno do dana kada će držati ćerkicu u rukama.

Foto: Instagram.com/ildasaulic

Lukina tetka, poznata pevačica Ilda Šaulić bila je posebno vesela na svadbenom veselju, te je čak i zapevala mladencima, a onda im se obratila sledećim rečima:

- Živi bili, mladenci, volimo vas puno - rekla je Ilda, nakon što im je otpevala pesmu.

Foto: Instagram.com/ildasaulic

Ilda je bila posebno srećna kada je saznala da će Luka i Aleksandra dobiti bebu.

- Ja sam već tetka, ali ću biti baba-tetka. Vrlo sam iznenađena i zaista se radujem da će se posle dužeg perioda desiti jedna divna stvar u našim porodicama. Izuzetno se radujem zbog njega i Aleksandre, i Bože zdravlja da dobijemo jednu devojčicu - rekla je Ilda tada.

Autor: Pink.rs

#ilda saulic

#luka adzic

#svadba

#unuk sabana saulic