Otkrila detalje iz svog privatnog života

Zorica Brunclik je gostovala u emisiji Pečat u vremenu, gde je otkrila detalje iz privatnog života koje malo ko zna.

Ona je pričala i o porodici Milošević, te iznela njeno mišljenje o seriji Porodica.

O seriji Porodica ne bih da govorim, zato što su svi akteri, i oni koji se nalaze u seriji i oni za koje znaju da su ih znali, živi i na osnovu onoga što su ti ljudi izjavili, rekli su da nisu pitani. Dozvoljavam umetničku slobodu, ali smatram da ta umetnička sloboda mora da ima vremensku distancu. Mislim da je ovo isuviše rano i bez obzira na glumu Mirjane Karanović i Borisa Isakovića, glavne aktere, koji su fenomenalno ušli u te likove. Iskreno, oni su u ulozi ostali osiromašeni za emocije koje su oni imali jedni prema drugima. Bar je to bilo lako, porazgovarati sa nekim, ako su imali nameru da to zaista bude karakterno poklopljeno. Jedino sam bila ljubomorna na njihov brak. Miroljub i ja, kada god smo se vraćali od njih, uvek sam mu govorila: "Ti mene ne voliš onako kao što Sloba voli Miru i obrnuto". To je ljubav o kojoj će se pričati i tu postoji samo uvažavanje i poštovanje - rekla je Zorica, a zatim otkrila da li ih se odrekla:

- Nikada se svojih prijatelja nisam odrekla. Mislim da sam ja jedina osoba na koju oni nisu imali namere, niti potrebe da ostavljaju utisak.

Kada se promenila vlast, Zorici su bacili 2 bombe u dvorište.

U svet politike sam tada ušla da bih pomogla svojoj branši da bude priznata, da se izborim za ravnopravnost. Uvek me je nepravda bolela i zato mi je glava puna čvoruga. Sve što sam ja dobila od JUL je jedna velika korpa cveća za moj koncert u Sava centru - rekla je Zorica.

Autor: Informer

#Zorica Brunclik

#bomba

#dvorište