Mene ne rade anonimni momci

U prošloj epizodi emisije Kontra šou na Kurir televiziji gosti su bili Zorana Jovanović Zorannah, Aleksandra Mladenović i Nenad Marinković Gastoz. A izjave blogerke Zorannah je uzdrmao mnoge, pa i Tviter zajednicu.

Naime, Zorannah je izjavila da osobe koje žive u Srbiji za nju kao da ne postoje kao i da je ne rade anonimni momci.

- Znaš šta je jako zanimljivo za mene, što meni kad osoba živi u Srbiji, on meni kao da ne postoji. Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, on ako živi u Srbiji, on ne postoji. Ne želim da živim ovde i ne želim da moje dete odgajam ovde, ne želim, jednostavno više mi prija inostranstvo, koje god - rekla je Zorannah.

- Ja sam pitala svoju najbolju drugaricu, ona jako voli odakle i non stop beži nazad. Udala se za čoveka koji živi u Švajcarskoj. I ja joj kažem kako ti dovedeš sebe u situaciju da se udaš za nekoga ko ne živi ovde a ti toliko voliš ovo ovde. A ona kaže: "Pa desilo se". A ja kažem pa meni to ne može da se desi. Mene ovo ovde ne zanima - dodala je ona.

Na ovo su se nadovezali i Gastoz i Aleksandra Mladenović koji su takođe bili gosti u emisiji:

- Ide hejt. Ubiće je ljudi - rekao je Gastoz.

- Ja sam srećna. Mislim ja volim sve ljude i volim svuda da nastupam po celom svetu, ali Srbija mi je ono... Mislim da svako voli najviše svoju zemlju - rekla je Mladenovićeva.

A onda je Zorannah zaključila ovu temu:

- Meni se u životu izdešavalo mnogo toga. Moj najtužniji dan u životu je bio kada sam se vratila da živim ovde. Jednostavno tamo preko imaš toliku slobodu, toliko radiš šta hoćeš, niko te ne gleda, niko ne prati svaki tvoj korak. Drugo, meni za moj posao je mnogo bolje gde god u inostranstvo nego ovde iz prostog razloga što brendovi su tamo, to se sve dešava tamo i meni je poslovno mnogo bolje da budem preko. Ja sam ostala u jako lošoj vezi godinu dana duže samo da se ne bih vratila u Srbiju.

A onda je na pitanje voditeljke šta bi bilo kad bi upoznala nekog anonimnog odgovorila:

- Ma mene ne rade anonimni momci.

Od tad društvena mreža Tviter gori od komentara na ove izjave.

IZVOR: TW / @susnjarusa

Autor: redportal.rs

#Srbija

#Zorana Jovanović

#momci

#zorannah