Svetski popularna influenserka srpskog porekla snimljena je na tribinama sa Filipom Testom za koga se sumnja da je njen dečko 😎

Finale Belgrade Opena održano je danas, a u njemu su se sastali prvi reket sveta Novak Đoković i Slovak Aleksa Molčanov. Našeg najboljeg tenisera došle su da podrže brojne poznate ličnosti, pa se tako na tribinama našla pevačica Sara Jovanović, ali i jedna od najpopularnijih infuenserki u svetu Tamara Kalinić.

Foto: redportal.rs/M.V.

Tamara Kalinić došla je u pratnji Filipa Teste, koji je veoma poznat i priznat u svetskim modnim krugovima, a za koga se smatra da je Tamarin dečko. Njih dvoje sedeli su jedno do drugog na tribinama i posmatrali meč.

Foto: Printscreen RTS1

Influenserka je svojim pratiocima ranije priznala da je zaljubljena i da ima dečka, ali ga još uvek nije pokazala i to ne želi, ali uprkos tome, mesecima se spekuliše da su njih dvoje zajedno.

Foto: Printscreen RTS1

U videu ispod na nekoliko snimaka može se videti da Filipo i Tamara provode vreme zajedno i izlaze, a sada su se zajedno našli u Beogradu. Da li su zaista zajedno ili ne, ostaje da vidimo!

IZVOR: YT / Kardashian KloseUp

Na Tviteru, na poznatom tagu #caosvima, objavljena je fotografija Filipa koji je nedavno viđen na beogradskom aerodromu, uz komentar: "stiže dečko".

IZVOR: TW / @DreiElena

Podsećamo, Tamara Kalinić nedavno je bila i na rođendanskoj žurci Anastasije Ražnatović što je iznenadilo mnoge. Više o tome možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#dečko

#filipo tesla

#mečnovak đoković

#tamara kalinić