Marina: Krivo mi je samo što te i Sofija, tvoja prva praunuka nije upoznala. Ali, pričaćemo joj, ne brini...

Domaća glumica Marina Ćosić, koju znamo i po liku Sofije, koji je tumačila u domaćoj seriji Istine i Laži, porodila se pre nekoliko meseci, a danas je na Instagram nalogu podelila da je saznala da je trudna na dan sahrane bliske osobe.

- Godinu dana, već. Kao juče da je bio najemotivniji dan u mom životu. Sahrana i saznanje da sam trudna - u istom danu - napisala je Marina i potom se prisetila saveta koje joj je baka Ljilja davala:

- Naučila si nas da uvek nosimo karmin i osmeh na licu. Da papilotna podiže kosu i pravi volumen, da su volumen i čista kosa MUST. Da se oblačimo raznobojno. Da imamo namazane i uredne nokte. Da volimo zlatan nakit i da volimo modu (samo sa mnom ti je to uspelo 🤷🏽‍♀️🥰). Da budemo nezavisne žene i da radimo i posle penzije. I na kraju, da pobijemo svaku prognozu i da se borimo kao lavice. Sve smo to naučile iz tvog primera. Hvala ti.

View this post on Instagram

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

IZVOR: IG / @marinacosic

Glumica je u januaru mesecu donela na svet ćerkicu kojoj je dala ime Sofija.

- Krivo mi je samo što te i Sofija, tvoja prva praunuka nije upoznala. Ali, pričaćemo joj, ne brini - stoji u nastavku Marinine objave na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

IZVOR: IG / @marinacosic

Autor: redportal.rs

#baka

#beba

#marina ćosić

#sahrana

#sofija

#trudna