Vujadin i Mirka odavno žele proširenje porodice

Glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug fudbaler Vujadin Savić postaće roditelji 4. put. Glumica se nalazi u blagoslovenom stanju već 5 meseci, a kako mediji pišu, Vujadin i ona uskoro će se vratiti iz Ljubljane, gde je fudbaler bio na pozajmici, i ponovo doći u Beograd.

Kako izvor blizak glumici kaže, popularni par ovoga puta čeka devojčicu, što je bila Mirkina želja. Oni su odavno želeli još dece, a sada će im se to i ostvariti.

- Mirka je u 5. mesecu trudnoće, vest da je u blagoslovenom stanju oduševila je Vujadina i nju. Odavno žele još dece, tako da je ova trudnoća bila planirana, a kad su saznali da će dobiti ćerku, sreći nije bilo kraja. Oduševljenje su podelili samo sa najbližima, hteli su sve da drže u tajnosti dok se ne vrate u Beograd i dok prođu ti prvi meseci blagoslovenog stanja. Mirka svakako planira da se porodi u našoj prestonici, kako bi bila bliže porodici i imala pomoć, a želi i da joj trudnoću vodi doktor kojeg zna i koji joj je vodio prethodne trudnoće - otkrio je izvor za Blic.

Mirka i Vujadin su zajedno već 12 godina, a imaju sinove Mihajila i Andreja i ćerku Andrijanu.

View this post on Instagram

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin)

IZVOR: IG / @savicvujadin

Autor: redportal.rs

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

#dete

#devojčica

#pol

#roditelji

#trudnoća