Srećan rođendan, Anastasija! 🎂 2️⃣3️⃣

Mlada zvezda Anastasija Ražnatović danas, 25. maja, proslavlja svoj 23. rođendan. Pevačica je danas izbacila i 2 nove pesme, koje nose imena Gotovo i Izvini. 🎶🎤

Anastasija je proteklih meseci radila na novim pesmama i projektima, ali i učestvovala u organizaciji specijane rođendanske proslave. Kako je prošle godine slavlje izostalo, pevačica je želela da ovaj rođendan posebno obeleži sa porodicom i prijateljima.

- Osim što je poslovno bila vredna, ona je rešila i da organizuje privatnu rođendansku zabavu na kojoj će okupiti brojne prijatelje. Zato je sa svojim timom nedeljama unazad vodila računa oko organizacije slavlja koje će se održati večeras. Ona se dugo dvoumila i čekala da vidi kako će se odvijati situacija sa koronavirusom, a s obzirom da su brojke u padu, više nije bilo dileme da je pravi trenutak da organizuje slavlje kako bi se svi zajedno proveli posle toliko duge izlolacije. Svi gosti su vakcinisani, što je Anastasiji posebno bilo važno kako nikome od gostiju zdravlje ne bi bilo ugroženo - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: Instagram.com / @raznatovicanastasija/Nemanja Novakovic

- Velelepni restoran biće dekorisan u nežnim bojama, baš onako kako je Ražnatovićeva želela. Anastasiji jedan poznati beogradski kreator radi haljinu koju će poneti večeras, a koja je rađena po njenoj meri. Iako je dosta njih radilo na organizaciji slavlja, Anastasija je brinula o svakom detalju. Posebno je uzbuđena što će posle toliko vremena videti sve drage ljude na jednom mestu, ali i zbog izlaska dve pesme. Već duže vreme od publike dobija poruke sa pitanjem kada će da ih časti sa nekim novim singlom, i sada već ima pozitivnu tremu kako će publika reagovati - rekao je izvor za Blic.

Kako pišu mediji sprema se žurka od 100 zvanica, goste će zabavljati pevačica Aleksandra Bursać i gost iznenađenja, a svi poznani su i vakcinisani.

- Sve prisutne goste zabavljaće pevačica Aleksandra Bursać, a pored toga biće i gost iznenađenja, jedna pevačica koju Anastasija privatno voli da sluša. Prijatelji će je time iznenaditi jer će upravo ta pevačica biti gošća u trenutku kada bude duvala svećice. Inače, torta koju je slavljenica naručila posebno je pravljena po njenoj želji i zamisli, kao i u bojama koje će bit u skladu sa dekoracijom prostora - otkrio je izvor.

View this post on Instagram

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

IZVOR: IG / @raznatovicanastasija

Autor: redportal.rs

#Proslava

#anastasija ražnatović

#iznenađenje

#žurka