Pevačica je sa 6 godina počela da živi na gradilištu

Katerina Pavlenko (32), ovogodišnja predstavnica Ukrajine na takmičenju za Pesmu Evrovizije, nije ostavila ravnodušnom publiku svojim talentom, glasom i pesmom Shum, kao ni svojom teškom životnom pričom.

Naime, pevačica je još u ranom detinjstvu ostala bez oca, kojeg je kasnije "zamenio" majčin otac. Međutim, kada je i on preminuo, Katerina je zajedno sa svojom majkom postala beskućnica. Imala je svega 6 godina kada je živela na gradilištu.

Foto: Printscreen YouTube/Eurovision Song Contest

- Sumnjali su da nije sve u redu, ali niko nije shvatao koliko je bilo loše. Svi su zato bili šokirani. Sećam se da mi je bilo teško jer nisam želela da neko zna. Shvatila sam da… Plašila sam se da će mi se smejati, da će me ljudi prezirati. Onda sam uvidela da im je zapravo bilo žao, a to je sve pogoršalo. Sažaljenje je bilo poslednja stvar koju sam želela da probudim u ljudima - istakla je nedavno Katerina za ukrajinsku televiziju.

Loši životni uslovi uticali su na to da se Katerina razboli, ona je dobila rak pluća, pa su joj tokom jedne od dve operacije morali odstraniti deo pluća.

- Moj zvuk se ne formira u mojim plućima niti u bronhijama jer tu nema mnogo prostora. To vibrira ovde, negde u meni, ne znam otkud to. Sve vreme me čujete kako dahćem. Ima tu izvesnog šarma jer me čujete kako hvatam vazduh iako mi to ne pravi problem pri pevanju. Mogu da "uhvatim" notu i održim je dugo, a ne znam kako to funcioniše - objasnila je ona, prenosi Kurir.

Foto: Printscreen YouTube/Eurovision Song Contest

Ukoliko još uvek niste pogledali Katerinin nastup, evo prilike:

IZVOR: YT / Eurovision Song Contest 

Autor: redportal.rs

#Ukrajina

#evrovizija

#ivt

#priča