Pevačica otkrila da godinama nije mogla da se oporavi od traumatičnog događaja

Svetski poznata pevačica Lejdi Gaga nedavno se prisetila momenta kada ju je sa 19 godina prvi put silovao moćnik iz mučike industrije. Prilikom intervjua pevačica je otkrila šokantne detalje iz svog života i rekla da ne želi da je bilo ko sažaljeva, već da pokaže koliko je žrtvama potrebna pomoć da bi prevazišli težak period.

- Imala sam 19 godina i radila sam u muzičkom svetu, jedan producent mi je rekao: "Skini se!" - otkrila je Gaga.

- Ja sam rekla "ne" i otišla sam, a onda su mi svi rekli da će mi, ako ne popustim, on uništiti sve što radim. Nisu prestali sa pritiscima, a ja sam se samo ukočila i ... ne sećam se..." - dodala je.

- Bila sam bolesna nedeljama posle, i shvatila sam da je to isti bol koji sam osetila kada me je osoba koja me silovala ostavila trudnu na uglu - nastavila je svoju ispovest pevačica.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

IZVOR: IG / @ladygaga

Lejdi Gaga je priznala da je mesecima silovana i da joj je zbog toga psihijatar dijagnostifikovao posttraumatski stresni poremećaj. 

- Imala sam totalno psihotičnu pauzu i par godina nisam bila svoja. I danas kada osećam bol, to je ista ta bol nakon silovanja. Imala sam toliko magnetnih rezonanci i skeniranja koja nisu pokazala ništa, ali telo pamti - kaže Gaga i dodaje da se često samopovređivala:

- Čak i ako imam šest dobrih meseci, dovoljno je jedan loš dan da se osećam grozno.  I kad kažem da se osećam grozno, mislim da želim da se ubijem. Misli o umiranju. Pitam se da li ću to ikada uraditi. Naučila sam sve načine da se izvučem iz tog razmišljanja - rekla je.

- Znate zašto nije dobro samopovređivati se? Zato što se posle osećaš još gore. Misliš da će ti biti bolje jer nekom pokazuješ: "Gledaj, boli me! Ali to ne pomaže" - iskrena je pevačica, prenosi Alo!

- Ne pričam ovo da bih izazvala sažaljenje. Iskreno, ovo je veoma teško priznati. Još uvek osećam sramotu zbog toga. Kako da objasnim ljudima da imam privilegije, imam novac, imam moć, a osećam se jadno? Kako?

- Ne želim da ova priča izazove suze sažaljenja. Dobro sam. Želim da ova priča otvori srce za nekog drugog. Kažem vam: prošla sam to i tim ljudima je potrebna pomoć. Moje isceljenje mi daje mogućnost da pričam o tome - zaključuje Lejdi Gaga.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

IZVOR: IG / @ladygaga

Autor: redportal.rs

#Lejdi Gaga

#ispovest

#silovana

#trudna