Ko će biti bogatiji za 20 evrića? 😂

Otišla je Marija Šerifović put Roterdama gde se večeras održava 2. polufinalno veče izbora za pesmu Evrovizije. I dok pruža podršku Marija je stigla i da se opkladi. Pa kako drukčije vreme da se prekrati?

Snimak na kom se Sanja Vučić i Marija Šerifović klade u 20 evra postao je hit na društvenim mrežama. 😎

I dok Sanja tvrdi da će 1. mesto osvojiti Italija, Marija se baš i ne slaže... I mi držimo Marijinu stranu, ako nas pitate. 🥳🥳🥳

- Treme nema. Možda malo pozitivne, ali to je ono što nam dodatno daje energiju da budemo još bolje. Drago nam je da se ljudima svidelo to što su mogli da vide, nadamo se da će reakcije biti još bolje kada svi vidite ceo nastup večeras. Cela delegacija Srbije gledala je prvo polufinale iz našeg hotela na velikom video bimu, navijali i interno pogađali ko ulazi u finale. Sviđaju nam se sve pesme, ova godina je jaka i zaista je teško izdvojiti samo jednu. Tu su Italija, Hrvatska, Azerbejdžan, Finska, Švajcarska ali i mnogo drugih pesama koje rado slušamo u areni dok se spremamo za naš nastup. Nismo uspele da vidimo nastup Francuske niti da je upoznamo, ali nadamo se da će to biti moguće ako prođemo u finale. Podrška naših ljudi može da bude samo motivacija. Jedva čekamo da izađemo na scenu i pokažemo vam na čemu smo svih ovih meseci radili, kako mi, tako i ceo ovogodišnji tim Srbije. Marija je sjajna, njen dolazak dodatno nam je ulepšao dane u Roterdamu. Podrška od naše jedine evrovizijske pobednice neizmerno znači i hvala joj na tome. Nadamo se da ćemo ući u finale, a tamo ćemo dati sve od sebe da budemo maksimalno dobre - rekle su uraganke pred nastup koji se nestrpljivo čeka.

Autor: redportal.rs

#Marija Šerifović

#evrovizija

#opklada

#sanja vučić